Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Пет причини да резервирате при нас

Прочетете повече за плюсовете на туристическата агенция

1) Защо цените при нас са по-ниски, отколкото на място в хотела?
Като купувач на едро, който ежегодно закупува голям брой нощувки в предлаганите от нас хотели и ваканционни комплекси, ние се ползваме с редица отстъпки и намаления от стандартните цени. Именно затова резервирането през нас спестява на нашите клиенти време и не на последно място реални пари.


2) Какво може да намерите при нас, което няма да видите на сайт на хотел?
Като специалисти в туристическия бизнес ние знаем какво търсят потребителите и се стараем да им го предложим. Поради тази причина на всеки от нашите сайтове може да намерите стотици разнообразни оферти за цялата страна и чужбина. Ако не знаете къде ви се ходи, но искате да имате богат избор, резервацията през нас ви го гарантира.


3) Каква е ползата от туристическа "консултация" при нас?
Kато екип с дългогодишен опит в туризма и пътуванията ние смело можем да заявим, че се отличаваме от голяма част от туристическите агенции именно с това, че не гледаме на клиента като на "касичка", а като на приятел, когото съветваме къде да отиде и какви са плюсовете и минусите на всяко местенце. За нас е важно клиентите ни да се връщат отново, което изисква винаги да полагаме грижи и да се стараем да уредим приятното изкарване на ваканцията им.

4) Трябва ли да е негативна за клиента думата "комисион"?
Не и в туристическия бранш. Ако представата ви за туроператор е като за някой, който се облагодетелства от вашата почивка, трябва да знаете, че единственият, който заплаща някакъв процент, е хотелиерът. Това е поради факта, че туристическите агенти рекламират за своя сметка дадения хотел пред широка аудитория и така му осигуряват заетост. Много подценяван факт е, че туристическите агенции и клиентите са в една и съща лодка и имат за цел резервираната от клиента почивка да бъде на ниво.

5) Сигурна ли е резервацията през нас?
Да, напълно. Доста повече, отколкото ако просто наредите пари по банкова сметка на някой хотел. Като агенция с дългогодишна история сме обслужили десетки хиляди клиенти през последните вече близо 10 години. Също така спрямо действащото българско законодателство сме задължени ежегодно да сключваме застраховка "Отговорност на туроператора", която гарантира правата и сигурността на всеки наш клиент.