Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Кои сме ние и как можем да ви бъдем полезни?

Прочетете повече за нас, нашата история, екип, цели и услуги в сферата на туризма.Лого ApartmentsBulgaria.com ApartmentsBulgaria.com e туристически портал за директна резервация в множество ваканционни комплекси, апарт-хотели и вили в цяла България. Ние действаме като туристически агент и сме запазена търговска марка на Пропърти Мениджмънт БГ - компания, действаща на пазара вече близо 10 години.Какво предлагаме?
Името на сайта ни - ApartmentsBulgaria.com подсказва типа услуга, която предлагаме на нашите клиенти, а именно хотелско настаняване в придобилите вече популярност у нас апартаментни хотели. Смятаме себе си за един от пионерите и основоположниците на тази услуга, тъй като сме едни от първите, които смело заложиха на подобен тип настаняване пред типичните хотели. Отличителното за апарт-хотелите и съответно за нашия начин на работа е, че комбинираме настаняване в просторни, луксозно оборудвани апартаменти с голям избор от всякакви чудесни екстри, типични за хотели от най-висока категория. Това е основното ни предимство пред стандартните форми на настаняване - удобствата и услугите на хотел с уюта и пространството на хубав апартамент, в който не липсва абсолютно нищо. Не на последно място е и цената. Видът на нашите помещения предполага възможността за гарантиране на изключително изгодни цени за настаняване на семейства или групи приятели.
Redenka Palace Sunset Kosharitsa Redenka Palace


Нашите клиенти
Нашите клиенти До момента към нас за съвет или пък съдействие по резервация са се обърнали над 27 хиляди души само за последните 5 години. Стараем се да оправдаваме гласуваното ни доверие и ще полагаме още по-големи грижи да пестим време и успоредно с това пари на увеличаващите се посетители и потребители на нашия сайт. Стараем се цената, която намирате за почивка в различните комплекси, поместени на www.ApartmentsBulgaria.com, да е сравнително по-изгодна, отколкото ако се свържете или пък директно отидете на място в обекта. Позволете ни да бъдем Вашия туристически пътеводител!Красотата на България!
Опознай България Наред с оферирането на безброй оферти за почивка и отмора, ние се стараем също така да популяризираме България като любима и предпочитана дестинация за българите. Знаем, че съседните ни страни са популярни дестинации и много наши сънародници ги предпочитат за своята ваканция, но страната ни има не по-малко красива природа – плажове и море, красиви планини, чисти езера, реки и речни каньони, а наред с това и богата история с много паметници на културата. Ще се изненадате колко причудливи и непопулярни местенца съществуват, за които повечето от нас дори не подозират. Екипът ни се нае да ги намира и популяризира, за да може повече българи да опознаят красотата на страната ни. Тук можете да прочетете повече интересни подробности за различните краища на България.Лизенз за туроператор Като стана дума за екипа ни, ето ни и нас. Ние сме компания, състояща се от млади хора с неугасващ ентусиазъм и с вече богат опит. През последните няколко години хвърлихме доста усилия, за да предоставим наистина завършен продукт на нашите клиенти. Знаем, че потребителите искат да са все по-информирани и стават претенциозни, когато обмислят и планират ваканцията си. Стремим се да не изоставаме, а на свой ред да ги изненадваме с нови и нови предложения за тяхната почивка. Затова наред с ApartmentsBulgaria.com, ние развиваме успоредно и портал за директно наемане на вили и къщи за гости – www.vili.bg, който обединява на едно място стотици къщи, информация и възможност за резервация, която се прави с едно обаждане или и-мейл, а също така и цялостно травъл обслужване за наши партньори – корпоративни клиенти и техните служители.

По-долу ще се запознаете и с част от екипа ни - нашите лъчезарни консултанти, към които винаги можете да се обърнете за съвет относно избора за Вашата почивка, с конкретно запитване или пък желание за резервация – а също така и с останалите колеги, които полагат постоянни грижи качественото и бързо обслужване на нашата агенция да е винаги на ниво.

  ПетяПетя Тодорова МинаМина Цветкова АнтонияАнтония Владимирова  ДеянДеян Радев  


Гордеем се с това, което правим!