Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Изпрати запитване за настаняване в Еница

Попълнете своите данни и изпратете запитването си. Ще ви върнем крайната цена и заетостта за вашия престой.

Еница
Еница
Заслужен отдих в Тетевенския Балкан
Хотелски комплекс "Еница" предлага разнообразие от възможности за пълноценна почивка, делова дейност, развлечения, спорт и всички удобства, както за краткотраен - така и за дългосрочен престой. Новопостроеният бутиков семеен Хотел "Еница" е разположен на 120 км. източно от София, в самия град Тетевен, на главен път град Тетевен - село Рибарица. На разположение на гостите на Хотел "Еница" е ресторантът на комплекса с капацитет от 160 места на закрито и тераса с 40 места. Тук гостите могат да опитат от богатото разнообразие от ястия и специалитети от българската и европейска кухня, способни да задоволят вкуса и интереса на всеки гост. За доброто настроение на гостите ежедневно се грижи оркестър с разнообразна музикална програма. Ресторантът е подходящ за провеждане на сватбени тържества, семейни тържества и другарски срещи. Гостите на хотела имат на разположение лоби бар с 40 места, предлагащ отлични условия за провеждане на лични и делови срещи. Тук в приятна и комфортна обстановка можете да се насладите на разнообразието от напитки, коктейли, мелби и торти(собствено производство). За бизнес гостите си хотелът предлага конферентна зала с 30 места за провеждане на делови срещи, семинари, конференции, презентации и други.
Данни за връзка
Име и фамилия: *
E-mail: *

Ако вече сте използвали нашите услуги, моля, по възможност използвайте същия имейл адрес, за да се възползвате от евентуалните предимства за лоялни клиенти, които предлагаме.
Телефон за контакт: *

Номер, на който е удобно да Ви потърсим при нужда.
Брой нощувки
Дата на настаняване: *
Дата на напускане: *
Общо брой нощувки:
0 нощувки
Желани помещения
Студио бр.
Двойна стая бр.
Единична стая бр.
Апартамент бр.
Апартамент Deluxe бр.

Вид изхранване:
Информация за настаняване
Брой възрастни: *
гост/и
Деца: *
гост/и
Деца над 12 години (включително) се настаняват като възрастни.
Моля, попълнете задължително възрастта на децата.
Допълнителна информация
Код за отстъпка:
Моля, въведете вашия код за отстъпка, ако притежавате такъв.
Забележки към резервацията:
Как ни намерихте?
Предпочитан метод за плащане:

Няма да изискаме плащане от Ваша страна, преди да получите крайна ценова оферта и да потвърдите резервацията си. Повече информация за процедурата по запитване и заплащане на нашите услуги можете да прочетете тук.

Изпрати запитването
Не носим отговорност за грешно подадена информация, описание, цени, снимки и др. от страна на Еница. Крайните условия ще научите, след осъществен контакт от наша страна с Еница. Вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети лица! Данните ще бъдат използвани, за да ви предоставим най-точната и подходяща за Вас оферта, както и да получавате информация за актуални оферти и промоции. След като изпратите заявката си, наш служител ще се свърже с Вас по телефон или e-mail.
Снимки от Еница
Местоположение на Еница
Тетевен, Ловеч
ул. Иван Вазов
Информация за Тетевен
Тетевен е град в Централна Северна България. Намира се на 105 км от София и на 70 км от Ловеч.

Възхитен от гледките, разкрили се пред очите му при своето посещение в града, Иван Вазов възкликва: „Ако не бях дошъл в Тетевен и аз щях да бъда чужденец на майка България… Много съм бродил, много съм скитал, но не съм видял по-чуден рай“.

Доказателство, че този край е обитаван от най-древни времена са находките в пещерите Моровица, Байовица, Драганчовица. От времето на траките са многобройните надгробни могили. По косвени сведения може да се установи, че живеещите тук траки, са от племето на сердите. Нумизматични находки доказват, че тук е имало и римско селище. Могат да се открият следи и от римски пътища и мостове, стражеви наблюдателници. Днешният Тетевен възниква през втората половина на 14-ти век. 16-ти и 17-ти век са период на разцвет и благоденствие за Тетевен. Градът се разраства, но къщите са толкова близо една до друга, че по покривите може да се мине от единия до др...
Виж повече