Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Изпрати запитване за настаняване в Лайтхаус Голф Ризорт

Попълнете своите данни и изпратете запитването си. Ще ви върнем крайната цена и заетостта за вашия престой.

Лайтхаус Голф Ризорт
Лайтхаус Голф Ризорт
Петзвезден лукс и разнообразие от допълнителни услуги
Лайтхаус Голф Ризорт е разположен на черноморския бряг на 5 км от Балчик. Този комплекс предлага на своите гости студия, апартаменти с една или две спални и вили. Всяко помещение е обзаведено по най-високи стандарти. Интериорните дизайнери са решили вътрешното пространство на апартаментите в модерен стил с внимание към детайла, като същевременно са заложили и на съвременни и стилни цветови гами.
Ресторантът в комплекса предлага множество вкусни ястия, изискана и приятна обстановка, професионално обслужване.
Лайтхаус Голф Ризорт е един наистина удачен избор за вашата ваканция. Комплексът предлага широк набор от възможности за незабравимо изкарване на свободното ви време.
Проектираното от Йън Уснам голф игрище от световен клас е също на разположение на нашите гости. Ако желаете да поиграете голф по време на вашата почивка, моля уведомете ни, а ние ще ви информираме за условията.
Ако желаете да наемете кола или да се възползвате от транспортните ни услуги, моля свържете се с нас, а ние ще ви предоставим по-подробна информация и цени.
Данни за връзка
Име и фамилия: *
E-mail: *

Ако вече сте използвали нашите услуги, моля, по възможност използвайте същия имейл адрес, за да се възползвате от евентуалните предимства за лоялни клиенти, които предлагаме.
Телефон за контакт: *

Номер, на който е удобно да Ви потърсим при нужда.
Брой нощувки
Дата на настаняване: *
Дата на напускане: *
Общо брой нощувки:
0 нощувки
Желани помещения
Апартамент с една спалня бр.
Апартамент с две спални бр.
Вила с две спални бр.
Студио (гледка море) бр.
Двойна Туин стая (гледка море) бр.
Двойна Туин стая (гледка голф игрище) бр.
Студио (гледка голф игрище)
Избрано помещение
бр.

Вид изхранване:
Информация за настаняване
Брой възрастни: *
гост/и
Деца: *
гост/и
Деца над 12 години (включително) се настаняват като възрастни.
Моля, попълнете задължително възрастта на децата.
Допълнителна информация
Код за отстъпка:
Моля, въведете вашия код за отстъпка, ако притежавате такъв.
Забележки към резервацията:
Как ни намерихте?
Предпочитан метод за плащане:

Няма да изискаме плащане от Ваша страна, преди да получите крайна ценова оферта и да потвърдите резервацията си. Повече информация за процедурата по запитване и заплащане на нашите услуги можете да прочетете тук.

Изпрати запитването
Не носим отговорност за грешно подадена информация, описание, цени, снимки и др. от страна на Лайтхаус Голф Ризорт. Крайните условия ще научите, след осъществен контакт от наша страна с Лайтхаус Голф Ризорт. Вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети лица! Данните ще бъдат използвани, за да ви предоставим най-точната и подходяща за Вас оферта, както и да получавате информация за актуални оферти и промоции. След като изпратите заявката си, наш служител ще се свърже с Вас по телефон или e-mail.
Снимки от Лайтхаус Голф Ризорт
Местоположение на Лайтхаус Голф Ризорт
Балчик, Добрич
5 км след Балчик по път Е87
Информация за Балчик
Балчик е малък, но много романтичен красив морски град. Със своите бели скали и красива природа перлата на българското Черноморие е предпочитано място за почивка и туризъм от хората на изкуството и културата, учени и чуждестранни туристи. Тесни улички и живописен пейзаж, градът е жив символ на един мирен свят. Мястото е най-вече известно с екзотичната си Ботаническа градина - най-голямата на Балканите. Цветя и дървета от средиземноморските острови, Тихия океан, Черно море, Южна Азия и Америка са истинска наслада за посетителя. В Градината могат да се видят около 3000 вида растения (над 250 от които са кактуси), подредени между водопади, малки речни поточета и декоративни канали. Близо до Балчик се намира все по-известният напоследък район на къмпинг "Бялата лагуна". Той предлага разнообразни възможности за къмпингуване, отдих и водни спортове, клубове, барове и малки ресторанти.

Природа


Природата тук е много добре запазена, а плажовете са девствени. В послед...
Виж повече