Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Изпрати запитване за настаняване в Севтополис

Попълнете своите данни и изпратете запитването си. Ще ви върнем крайната цена и заетостта за вашия престой.

Севтополис
Севтополис
СПА и хармония в долината на Розата
Павел Баня е малко курортно градче, сгушено между Стара Планина и Средна Гора, в самото сърце на страната и известно с минералните си извори, балнеологични процедури и мек климат.
Курортът е лесно достъпен от всички отправни точки.

Модерният и стилен хотел Севтополис е разположен в самия център на Павел Баня. 58 стаи и 4 апартамента са на раположение на гостите. Всяко помещение разполага с тераса, предлагаща спиращи дъха гледки към Стара Планина и Средна Гора.

Хотелът е проектиран в дъгообразна форма, създавайки чувство за хармония и комфорт сред спокойствие и много светлина. Овалните форми са застъпени и в лобито, апартаментите, ресторанта и вътрешния басейн.

Модерният медицински център предлага широко разнообразие от балнеологични и рехабилитационни процедури под наблюдението на високо квалифициран персонал.
Наред с традиционната балнеология гостите могат да се насладят и на многобройните спа процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода.

Това, което прави Севтополис един наистина забележителен комплекс е комбинацията между домашен комфорт и модерна архитектура.
Данни за връзка
Име и фамилия: *
E-mail: *

Ако вече сте използвали нашите услуги, моля, по възможност използвайте същия имейл адрес, за да се възползвате от евентуалните предимства за лоялни клиенти, които предлагаме.
Телефон за контакт: *

Номер, на който е удобно да Ви потърсим при нужда.
Брой нощувки
Дата на настаняване: *
Дата на напускане: *
Общо брой нощувки:
0 нощувки
Желани помещения
Двойна стая бр.
Единична стая бр.
Апартамент бр.
Информация за настаняване
Брой възрастни: *
гост/и
Деца: *
гост/и
Деца над 12 години (включително) се настаняват като възрастни.
Моля, попълнете задължително възрастта на децата.
Допълнителна информация
Код за отстъпка:
Моля, въведете вашия код за отстъпка, ако притежавате такъв.
Забележки към резервацията:
Как ни намерихте?
Предпочитан метод за плащане:

Няма да изискаме плащане от Ваша страна, преди да получите крайна ценова оферта и да потвърдите резервацията си. Повече информация за процедурата по запитване и заплащане на нашите услуги можете да прочетете тук.

Изпрати запитването
Не носим отговорност за грешно подадена информация, описание, цени, снимки и др. от страна на Севтополис. Крайните условия ще научите, след осъществен контакт от наша страна с Севтополис. Вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети лица! Данните ще бъдат използвани, за да ви предоставим най-точната и подходяща за Вас оферта, както и да получавате информация за актуални оферти и промоции. След като изпратите заявката си, наш служител ще се свърже с Вас по телефон или e-mail.
Снимки от Севтополис
Местоположение на Севтополис
Павел Баня, Стара Загора
Информация за Павел Баня
Павел баня е град в Южна България. Разположен е в Розовата Долина, в близост до язовир Копринка. Намира се на 281 км от София, на 83 км от Пловдив и на 53 км от Стара Загора.

Възниква като селище, непосредствено след Освобождението. Интересът към минералните извори датира още от древността, но едва през 1923г. започва да се развива, като самостоятелен балнеологичен център. В района има 9 хидротермални извора. Днес Павел Баня е динамично развиващ се СПА курорт.

В Долината на тракийските владетели, с лековитите си минерални води, курортът разполага с отлични условия както за балнеолечебен, така и за алтернативни видове туризъм – селски, тематичен (свързан с културно-историческото наследство), екологичен туризъм и др.

Друг основен поминък са производството и обработката на етерично-маслени култури (лавандула, казанлъшка роза, салвия).
...
Виж повече