Хотел ВалеоИзпрати запитване 02/ 444 7 444 или 0889 90 01 01 /
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Хотел Валео
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Хотел Валео

Настаняване в Хотел Валео

В близост до Ботаническата градина и Архитектурно-парков комплекс Двореца.


Хотел Валео е разположен непосредствено над плажната ивица на Балчик, в близост до Ботаническата градина и Архитектурно-парков комплекс Двореца. Хотелът се намира на крайбрежната улица, само на секунди път от централната част на града. Природните богатства и неподправената атмосфера на Балчик, в съчетание със стилния дизайн на хотел Валео са гаранция за Вашата неповторима ваканция.

Ценителите на уникалните решения в дизайна, тук ще имат възможност да им се насладят! Индивидуалността на хотел „Валео“ е умело съчетание от уюта на собствения дом и подчертания усет към новото! Фоайето на хотела ненатрапчиво уверява всеки гост, че е направил правилен избор. Зоната за закуска предразполага своите гости с комфортна обстановка и добро обслужване. Всеки може не само да види – в интериора, но и да почувства – в отношението, качеството на хотел „Валео”.

Град Балчик е разположен на самия морски бряг, на разстояние 501 км. от столицата София и 36км. от град Варна. Намира се в близост до курортните селища Албена, Кранево и Златни Пясъци, както и в близост до общинските градове Добрич и Каварна. Освен с Дворцовия комплекс и с най-голямата и разнообразна Ботаническа градина на Балканите, градът привлича туристи и с древната си атмосфера, добре запазена през вековете. Град Балчик е център за много културни мероприятия.
Покажи цените
Снимки от Хотел Валео
Разгледайте красивите снимки от Хотел Валео, стаите там, удобствата и околностите.

Удобства - вътрешни
Душ кабина
Интернет
Климатик
Сателитна/Кабелна Телевизия
Телевизор
Телефон
Тераса
Удобства - външни
Услуги
Развлечения


Цени за настаняване в Хотел Валео

Към момента нямаме цени за този хотел!
Моля, изпратете запитване, за да се опитаме да ви дадем възможно най-точната оферта.

Изпрати запитване
Цени за настаняване в Хотел Валео
Покажи цените