Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Арапя

Прочетете повече за Арапя и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Арапя Kъмпинг Арапя се намира между с. Лозенец и гр. Царево на 70 км. южно от гр. Бургас, в близост до природен парк Странджа, който с климата, флората и обичаите е уникален за Европа.  Месторазположението на къмпинга е в един от най-екологичните райони за България.

Арапя е една от най-красивите и живописни местности в южната част на българското Черноморско крайбрежие (Южното черноморие). Красивият залив, плажът и планината образуват приказно съчетание. По време на почивката си можете да се възползвате от водолазно и сърф училище. Любителския риболов е разпростанен сред повечето туристи. По време на сезона работят магазини, ресторанти, пицарии.

Плажната ивица е разположена в морска лагуна и предлага много добри условия за практикуване на морски спортове. Мястото е известно като рай за българските сърфисти, но е подходящо и за яхтинг, морски риболов и гмуркане. В близост се намират три национални природни резервата по устията на реките Ропотамо, Велека и Резовска.

Упътване до Арапя
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Арапя
Снимки от Арапя
Снимка 1 от Арапя Снимка 2 от Арапя Снимка 3 от Арапя Снимка 4 от Арапя Снимка 5 от Арапя Снимка 6 от Арапя Снимка 7 от Арапя

Предложения за настаняване в Арапя
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Арапя.
Снимка Арапя дел Сол
Арапя дел Сол
Арапя, Цени от 50 лв.
Разгледайте и други наши предложения за настаняване извън региона на Арапя.