Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Арапя

Прочетете повече за Арапя и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Арапя Kъмпинг Арапя се намира между с. Лозенец и гр. Царево на 70 км. южно от гр. Бургас, в близост до природен парк Странджа, който с климата, флората и обичаите е уникален за Европа.  Месторазположението на къмпинга е в един от най-екологичните райони за България.

Арапя е една от най-красивите и живописни местности в южната част на българското Черноморско крайбрежие (Южното черноморие). Красивият залив, плажът и планината образуват приказно съчетание. По време на почивката си можете да се възползвате от водолазно и сърф училище. Любителския риболов е разпростанен сред повечето туристи. По време на сезона работят магазини, ресторанти, пицарии.

Плажната ивица е разположена в морска лагуна и предлага много добри условия за практикуване на морски спортове. Мястото е известно като рай за българските сърфисти, но е подходящо и за яхтинг, морски риболов и гмуркане. В близост се намират три национални природни резервата по устията на реките Ропотамо, Велека и Резовска.

Упътване до Арапя
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Арапя
Снимки от Арапя
Снимка 1 от Арапя Снимка 2 от Арапя Снимка 3 от Арапя Снимка 4 от Арапя Снимка 5 от Арапя Снимка 6 от Арапя Снимка 7 от Арапя

Предложения за настаняване в Арапя
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Арапя.
Снимка Арапя дел Сол
Арапя дел Сол
Арапя, Цени от 48 лв.
Разгледайте и други наши предложения за настаняване извън региона на Арапя.
Снимка Лагуна Бийч
Лагуна Бийч
Созопол, Цени от 530 лв.
Снимка Хотел Бреза
Хотел Бреза
Боровец, Цени от 89 лв.
Снимка Болкан Джуъл
Болкан Джуъл
Разлог, Цени от 200 лв.