Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Боровец

Прочетете повече за Боровец и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Боровец Боровец (известен до средата на 20 век като Чамкория) е най-старият планински курорт в България .Разположен е на 1300 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, в самото подножие на връх Мусала. Той е лесно достъпен от цялата страна и е само на 70 км от София и на 120 км от Пловдив.
Поразяващи зимни пейзажи, слънце и разбира се, разнообразие от ски писти – 24 на брой с обща дължина 58 км. Пистите са с различна трудност и натовареност като са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали и експерти.
Боровец е два пъти домакин на състезания за Световната купа в алпийски стил. След края на деня курортът продължава да е оживен благодарение на създадените условия за нощно каране и многобройните уютни таверни и барове.
Бъдете готови за зимни емоции и една незабравима ваканция в Рила. Курортът е подготвил и поредица от уникални приключения, които ще зарадват всички свои посетители и ще накарат кръвта им да закипи, въпреки студените температури.


Упътване до Боровец
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Боровец
Снимки от Боровец
Снимка 1 от Боровец Снимка 2 от Боровец Снимка 3 от Боровец Снимка 4 от Боровец Снимка 5 от Боровец Снимка 6 от Боровец Снимка 7 от Боровец

Предложения за настаняване в Боровец
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Боровец.
Снимка Ягода и Малина
Ягода и Малина
Боровец, Цени от 296 лв.
Снимка Рила
Рила
Боровец, Цени от 79 лв.
Снимка Хотел Мура
Хотел Мура
Боровец, Цени от 62 лв.
Снимка Хотел Бреза
Хотел Бреза
Боровец, Цени от 179 лв.
Снимка Кокиче
Кокиче
Боровец, Цени от 115 лв.