Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Боровец

Прочетете повече за Боровец и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Боровец Боровец (известен до средата на 20 век като Чамкория) е най-старият планински курорт в България .Разположен е на 1300 м надморска височина върху северните склонове на Рила планина, в самото подножие на връх Мусала. Той е лесно достъпен от цялата страна и е само на 70 км от София и на 120 км от Пловдив.
Поразяващи зимни пейзажи, слънце и разбира се, разнообразие от ски писти – 24 на брой с обща дължина 58 км. Пистите са с различна трудност и натовареност като са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали и експерти.
Боровец е два пъти домакин на състезания за Световната купа в алпийски стил. След края на деня курортът продължава да е оживен благодарение на създадените условия за нощно каране и многобройните уютни таверни и барове.
Бъдете готови за зимни емоции и една незабравима ваканция в Рила. Курортът е подготвил и поредица от уникални приключения, които ще зарадват всички свои посетители и ще накарат кръвта им да закипи, въпреки студените температури.


Упътване до Боровец
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Боровец
Снимки от Боровец
Снимка 1 от Боровец Снимка 2 от Боровец Снимка 3 от Боровец Снимка 4 от Боровец Снимка 5 от Боровец Снимка 6 от Боровец Снимка 7 от Боровец

Предложения за настаняване в Боровец
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Боровец.
Снимка Хотел Бреза
Хотел Бреза
Боровец, Цени от 116 лв.
Снимка Ягода и Малина
Ягода и Малина
Боровец, Цени от 269 лв.
Снимка Хотел Мура
Хотел Мура
Боровец, Цени от 107 лв.
Снимка Кокиче
Кокиче
Боровец, Цени от 156 лв.