Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Черноморец

Прочетете повече за Черноморец и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Черноморец Черноморец е разположен на малък залив, който още старите гърци наричали "Агиос Николас" в превод Свети Никола /старото име на черноморкия град/.

Една от забележителностите, с която може да се похвали градът, е Райската градина пред православния храм "Свети Никола".
Град Черноморец предлага на своите гости настаняване в малки семейни хотели, частни квартири, както и няколко хотелски комплекса. От центъра до плажа има дълга улица, около която е пълно с магазини, сергии, много ресторанти и кафенета.

В близост до града /на 2 км./ се намира и плажът на къмпинг Градина. Той е подходящ за тези, които обичат сърфинга и други подобни водни спортове, както и за къмпингарите.


Атия се намира на около 6 км. северно от града. Малкото селце е известно с дългата си и чиста плажна ивица с дължина 3 км., както и с намиращата се наблизо военноморска база "Бургас"
Упътване до Черноморец
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Черноморец
Снимки от Черноморец
Снимка 1 от Черноморец Снимка 2 от Черноморец Снимка 3 от Черноморец Снимка 4 от Черноморец Снимка 5 от Черноморец Снимка 6 от Черноморец Снимка 7 от Черноморец

Предложения за настаняване в Черноморец
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Черноморец.