Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Лозенец

Прочетете повече за Лозенец и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Лозенец Лозенец е китно морско селце, разположено на южното Черноморие на територията на община Царево. Намира се на 65 км южно от Бургас и на 7 км от общинския център град Царево. Курортното селище е известно с хубавите си плажове, с фин пясък, благоприятен микроклимат, чудесна природа и уникална атмосфера, което го прави едно прекрасно място за живеене и почивка. Освен със своите плажове Лозенец е известен и с нощния си живот и светските личности. В Лозенец купонът не спира. Модерни ресторанти и клубове поддържат парти ритъма през цялото лято.  Известните личности са част от магията на Лозенец. Видни наши музиканти, художници, артисти, певци, спортисти и интелектуалци избират Лозенец за свой летен дом и ваканция. Това е Лозенец - изпълнен с живот, музика, разговори и интелектуални спорове, специфичен амбианс и феерия.

Природа и забележителности


Измервания сочат, че морската вода в курортното село е една от най-чистите по българското Черноморие, а полезните микроелементи, като магнезий, калций, йод, бром и др., са високо ценени от специалисти от целия свят. Близостта на Странджа планина го прави още по-завладяващо и неповторимо място за почивка. Не е необходимо да избирате дали да отидете на планина или на море, а просто да посетите Лозенец. Селцето е малко, кокетно и уютно. Осеяно e с много зеленина. Тук се съчетават планински и морски климат.


Упътване до Лозенец
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Лозенец
Снимки от Лозенец
Снимка 1 от Лозенец Снимка 2 от Лозенец Снимка 3 от Лозенец Снимка 4 от Лозенец Снимка 5 от Лозенец Снимка 6 от Лозенец Снимка 7 от Лозенец

Предложения за настаняване в Лозенец
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Лозенец.
Снимка Оазис Дел Маре
Оазис Дел Маре
Лозенец, Цени от 115 лв.
Снимка Мерлин
Мерлин
Лозенец, Цени от 191 лв.
Снимка Морско конче
Морско конче
Лозенец, Цени от 40 лв.
Снимка Емберли
Емберли
Лозенец, Цени от 137 лв.