Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Лозенец

Прочетете повече за Лозенец и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Лозенец Лозенец е китно морско селце, разположено на южното Черноморие на територията на община Царево. Намира се на 65 км южно от Бургас и на 7 км от общинския център град Царево. Курортното селище е известно с хубавите си плажове, с фин пясък, благоприятен микроклимат, чудесна природа и уникална атмосфера, което го прави едно прекрасно място за живеене и почивка. Освен със своите плажове Лозенец е известен и с нощния си живот и светските личности. В Лозенец купонът не спира. Модерни ресторанти и клубове поддържат парти ритъма през цялото лято.  Известните личности са част от магията на Лозенец. Видни наши музиканти, художници, артисти, певци, спортисти и интелектуалци избират Лозенец за свой летен дом и ваканция. Това е Лозенец - изпълнен с живот, музика, разговори и интелектуални спорове, специфичен амбианс и феерия.

Природа и забележителности


Измервания сочат, че морската вода в курортното село е една от най-чистите по българското Черноморие, а полезните микроелементи, като магнезий, калций, йод, бром и др., са високо ценени от специалисти от целия свят. Близостта на Странджа планина го прави още по-завладяващо и неповторимо място за почивка. Не е необходимо да избирате дали да отидете на планина или на море, а просто да посетите Лозенец. Селцето е малко, кокетно и уютно. Осеяно e с много зеленина. Тук се съчетават планински и морски климат.


Упътване до Лозенец
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Лозенец
Снимки от Лозенец
Снимка 1 от Лозенец Снимка 2 от Лозенец Снимка 3 от Лозенец Снимка 4 от Лозенец Снимка 5 от Лозенец Снимка 6 от Лозенец Снимка 7 от Лозенец

Предложения за настаняване в Лозенец
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Лозенец.
Снимка Оазис Дел Маре
Оазис Дел Маре
Лозенец, Цени от 151 лв.
Снимка Емберли
Емберли
Лозенец, Цени от 78 лв.
Снимка Сънсет Бийч
Сънсет Бийч
Лозенец, Цени от 206 лв.