Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Слънчев бряг

Прочетете повече за Слънчев бряг и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Слънчев бряг Слънчев бряг е най-големият български черноморски курорт, с най-дългата и най-широка плажна ивица, фин пясък, нощни купони, с множество хотели, разпръснати по крайбрежието и безкраен списък от забавления. Най-слънчевият курорт за най-слънчевите хора, мястото, където няма да бъдете отегчени и за миг. Слънчев бряг е популярен с чудесното си море, усмихнати туристи, нежно надиплени пясъци по дъното и отлични условия за една незабравима почивка на море. Намира се в южната част на българското Черноморие. Безспорно Слънчев бряг е стартова точка за едно невероятно лятно приключение по българското южно Черноморие. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив. Ето защо, ако търсите хармонично съчетание на море и планина, спокойствие и безкрайни партита, Слънчев бряг е вашето място това лято.

Природа


Популярният български курорт, който заслужено се нареди сред най-добрите европейски дестинации за почивка на море, се разполага в красив залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Перлата на южното ни Черноморие се намира между древния град Несебър - архитектурен и исторически паметник на българската и световната култура, и Свети Влас. Слънчев бряг е основният курорт, около който се е оформила т.нар. българска Ривиера. Плажната ивица е повече от 8 км дълга и 60 м широка. Меките, обагрени от слънцето пясъци, оформящи красиви дюни, привличат туристи от цял свят и ето защо спокойно може да заключим, че са уникален природен феномен.

Забележителности


• Архитектурно-историческият и археологически резерват Старинен Несебър
• Старата митрополия в Несебър
• Църквата "Йоан Кръстител" в Несебър


Упътване до Слънчев бряг
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Слънчев бряг
Снимки от Слънчев бряг
Снимка 1 от Слънчев бряг Снимка 2 от Слънчев бряг Снимка 3 от Слънчев бряг Снимка 4 от Слънчев бряг Снимка 5 от Слънчев бряг

Предложения за настаняване в Слънчев бряг
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Слънчев бряг.
Снимка Гренада
Гренада
Слънчев бряг, Цени от 183 лв.