Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Слънчев бряг

Прочетете повече за Слънчев бряг и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Слънчев бряг Слънчев бряг е най-големият български черноморски курорт, с най-дългата и най-широка плажна ивица, фин пясък, нощни купони, с множество хотели, разпръснати по крайбрежието и безкраен списък от забавления. Най-слънчевият курорт за най-слънчевите хора, мястото, където няма да бъдете отегчени и за миг. Слънчев бряг е популярен с чудесното си море, усмихнати туристи, нежно надиплени пясъци по дъното и отлични условия за една незабравима почивка на море. Намира се в южната част на българското Черноморие. Безспорно Слънчев бряг е стартова точка за едно невероятно лятно приключение по българското южно Черноморие. Северната част на курорта опира в полите на последните възвишения на Старопланинския масив. Ето защо, ако търсите хармонично съчетание на море и планина, спокойствие и безкрайни партита, Слънчев бряг е вашето място това лято.

Природа


Популярният български курорт, който заслужено се нареди сред най-добрите европейски дестинации за почивка на море, се разполага в красив залив във формата на полумесец, обърнат на изток. Перлата на южното ни Черноморие се намира между древния град Несебър - архитектурен и исторически паметник на българската и световната култура, и Свети Влас. Слънчев бряг е основният курорт, около който се е оформила т.нар. българска Ривиера. Плажната ивица е повече от 8 км дълга и 60 м широка. Меките, обагрени от слънцето пясъци, оформящи красиви дюни, привличат туристи от цял свят и ето защо спокойно може да заключим, че са уникален природен феномен.

Забележителности


• Архитектурно-историческият и археологически резерват Старинен Несебър
• Старата митрополия в Несебър
• Църквата "Йоан Кръстител" в Несебър


Упътване до Слънчев бряг
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Слънчев бряг
Снимки от Слънчев бряг
Снимка 1 от Слънчев бряг Снимка 2 от Слънчев бряг Снимка 3 от Слънчев бряг Снимка 4 от Слънчев бряг Снимка 5 от Слънчев бряг

Предложения за настаняване в Слънчев бряг
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Слънчев бряг.
Снимка Меридиан
Меридиан
Слънчев бряг, Цени от 112 лв.
Снимка Гренада
Гренада
Слънчев бряг, Цени от 329 лв.
Снимка Сий Грейс
Сий Грейс
Слънчев бряг, Цени от 115 лв.