Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Изпрати запитване за настаняване в Буджака Блек Сий Парадайс

Попълнете своите данни и изпратете запитването си. Ще ви върнем крайната цена и заетостта за вашия престой.

Буджака Блек Сий Парадайс вече не е сред активните обекти на сайта. Данните, които са видими тук, са само за информативна цел.
Буджака Блек Сий Парадайс
Буджака Блек Сий Парадайс
До известния созополски плаж Харманите
Буджака Блек Сий Парадайс се намира в едноименната местност Буждака в южната част на Созопол, съвсем близо до известния созополски плаж Харманите.

Буджака Блек Сий Парадайс е съставен от уютни апартаменти.

Всички апартаменти предлагат цифрова телевизия, хладилник, фурна/котлон, кухненска посуда, ютия и дъска за гладене. Баните са модерно обзаведени с душ кабина.
Всички стаи предоставят възможност за приготвяне на храна в напълно оборудвана кухня.


Дворното пространство е богато озеленено и добре поддържано. Хотелът разполага със собствен паркинг срещу депозит, който се възстановява при напускане.
Данни за връзка
Име и фамилия: *
E-mail: *

Ако вече сте използвали нашите услуги, моля, по възможност използвайте същия имейл адрес, за да се възползвате от евентуалните предимства за лоялни клиенти, които предлагаме.
Телефон за контакт: *

Номер, на който е удобно да Ви потърсим при нужда.
Брой нощувки
Дата на настаняване: *
Дата на напускане: *
Общо брой нощувки:
0 нощувки
Желани помещения
Апартамент с една спалня
Избрано помещение
бр.
Информация за настаняване
Брой възрастни: *
гост/и
Деца: *
гост/и
Деца над 12 години (включително) се настаняват като възрастни.
Моля, попълнете задължително възрастта на децата.
Допълнителна информация
Код за отстъпка:
Моля, въведете вашия код за отстъпка, ако притежавате такъв.
Забележки към резервацията:
Как ни намерихте?
Предпочитан метод за плащане:

Няма да изискаме плащане от Ваша страна, преди да получите крайна ценова оферта и да потвърдите резервацията си. Повече информация за процедурата по запитване и заплащане на нашите услуги можете да прочетете тук.

Изпрати запитването
Не носим отговорност за грешно подадена информация, описание, цени, снимки и др. от страна на Буджака Блек Сий Парадайс. Крайните условия ще научите, след осъществен контакт от наша страна с Буджака Блек Сий Парадайс. Вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети лица! Данните ще бъдат използвани, за да ви предоставим най-точната и подходяща за Вас оферта, както и да получавате информация за актуални оферти и промоции. След като изпратите заявката си, наш служител ще се свърже с Вас по телефон или e-mail.
Снимки от Буджака Блек Сий Парадайс
Местоположение на Буджака Блек Сий Парадайс
Созопол, Бургас
Информация за Созопол
Созопол е очарователен и модерен морски курорт, чудесен за почивка в България. Древна история, която е оставила отпечатъка си, комбинирана с удобствата на популярно кътче за отдих характеризира морския курорт Созопол. Той е един от най-бързо развиващите се курорти, който едновременно с това е запазил автентичния си вид и спокойна атмосфера. Созопол е един от най-завършените морски курорти в България, тъй като е уникалнa смесица от древност и съвременност. Архитектурата на курорта умело осигурява плавен прилив от Стария към Новия град. Разкош и изящество привличат много туристи от целия свят към Созопол-отличен избор за една вълнуваща лятна почивка в България. Десетките ресторантчета, разположени на морския бряг, кафенета в Старата част на Созопол и шумни дискотеки в Новия град удовлетворяват и най-изтънчения вкус. Китни ресторантчета, предлагащи морски деликатеси, са разположени близо до величествените стръмни Созополски скали. Височината предлага чудесни гледки към трите остров...
Виж повече