Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Изпрати запитване за настаняване във Феста Поморие Ризорт

Попълнете своите данни и изпратете запитването си. Ще ви върнем крайната цена и заетостта за вашия престой.

Феста Поморие Ризорт
Феста Поморие Ризорт
Луксозно обзаведени стаи и апартаменти
Феста Поморие Ризорт е разположен на самия южен плаж в Поморие. Комплексът разполага с хотелска и апартаментна част и предлага множество възможности за почивка и релакс по време на вашия престой. Хотелът съчетава в себе си внушаваща архитектура и стил на вътрешните и външни пространства. Феста Поморие Ризорт разполага с главен ресторант, лоби бар, бар-басейн, кафетерия. Главният ресторант се използва от гостите на база All Inclusive. All Inclusive включва закуска, обяд и вечеря, както и различни безалкохолни напитки, български алкохол, чай и кафе. Феста Поморие Ризорт разполага и с конферентна зала, напълно подходяща за провеждане на бизнес срещи. В СПА центърa на комплекса можете да се отпуснете и напълно да релаксирате.
Данни за връзка
Име и фамилия: *
E-mail: *

Ако вече сте използвали нашите услуги, моля, по възможност използвайте същия имейл адрес, за да се възползвате от евентуалните предимства за лоялни клиенти, които предлагаме.
Телефон за контакт: *

Номер, на който е удобно да Ви потърсим при нужда.
Брой нощувки
Дата на настаняване: *
Дата на напускане: *
Общо брой нощувки:
0 нощувки
Желани помещения
Двойна стая (гледка море) бр.
Апартамент (гледка море)
Избрано помещение
бр.
Двойна стая (гледка град) бр.
Апартамент (гледка град) бр.
Информация за настаняване
Брой възрастни: *
гост/и
Деца: *
гост/и
Деца над 12 години (включително) се настаняват като възрастни.
Моля, попълнете задължително възрастта на децата.
Допълнителна информация
Код за отстъпка:
Моля, въведете вашия код за отстъпка, ако притежавате такъв.
Забележки към резервацията:
Как ни намерихте?
Предпочитан метод за плащане:

Няма да изискаме плащане от Ваша страна, преди да получите крайна ценова оферта и да потвърдите резервацията си. Повече информация за процедурата по запитване и заплащане на нашите услуги можете да прочетете тук.

Изпрати запитването
Не носим отговорност за грешно подадена информация, описание, цени, снимки и др. от страна на Феста Поморие Ризорт. Крайните условия ще научите, след осъществен контакт от наша страна с Феста Поморие Ризорт. Вашата лична информация няма да бъде споделяна с трети лица! Данните ще бъдат използвани, за да ви предоставим най-точната и подходяща за Вас оферта, както и да получавате информация за актуални оферти и промоции. След като изпратите заявката си, наш служител ще се свърже с Вас по телефон или e-mail.
Снимки от Феста Поморие Ризорт
Местоположение на Феста Поморие Ризорт
Поморие, Бургас
ул. Княз Борис I 211
Информация за Поморие
Поморие е малък черноморски град, очароващ със своята непринудена и романтична атмосфера, прочут с лечебната кал на Поморийското Солено езеро и ароматните вина, които се произвеждат в този регион. Градът е основан през IV в. пр. н. е. край соленото езеро, наричано още от древните траки “свещено” заради лечебните му свойства. Напоследък Поморие се обособява като притегателен център за целогодишен балнеологичен, спа и уелнес туризъм.

Природа

Плажът е дълъг около 5 км, със средна широчина 30 м. Покрит е с тъмен пясък, поради което силно поглъща слънчевите лъчи, което благоприятства по-бързото придобиване на слънчев загар. Цветът му се дължи на по-голямото съдържание на желязо и манган. Бавното изстиване на морската вода обуславя топла и продължителна есен. Зимата е мека, а снеговалежите са минимални. Тези климатични показатели позволят използването на курорта от ранна пролет до късна есен за слънцелечение и морелечение. Курортът е известен от дълбока древност ...
Виж повече