Компплекс Тодорини КуклиИзпрати запитване 02/ 444 7 444 или 0889 90 02 02 /
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Компплекс Тодорини Кукли
Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Компплекс Тодорини Кукли

Настаняване в Компплекс Тодорини Кукли

Природа, чист въздух и спокойствие.


Разположението на хотелски комплекс „Тодорини кукли” позволява на всеки един гост да се наслади на уют и гостоприемство. Забележителностите и традициите на българската култура са представени по иновативен и модерен начин, за да оползотворят почивката на всеки един гост.

Спокойствие и уединение са основни черти, характерни за хотелски комплекс „Тодорини кукли”. Заобиколени от природа, чист въздух и спокойствие, всички гости на комплекса ще имат възможността да се отдадат на заслужена почивка.

Малките детайли са в основата на съвършенството. Затова красотата на хотелския комплекс е изразена както отвътре, така и отвън. Природната идилия е акомпанирана от невероятен лукс и модерен дизайн, които допринасят за уюта и спокойствието на гостите ни. Насладете се на незабравимото изживяване да бъдете част от комплекс „Тодорини кукли”.

Басейнът на територията на хотелски комплекс „Тодорини кукли” се състои от две части с обща дължина 16м. За малчуганите има обособена част с диаметър 3м. Басейнът се пречиства постоянно, за да може клиентите да се радват на кристално чиста вода и на гледка към величествената Стара планина.

Искате да си отпочинете напълно? Детският кът предлага великолепна опция за забавление на вашите деца. За най-малките има детска стая, оборудвана с висококачествени дървени играчки (отговорността за децата на детската площадка се носи от техните родители или придружители!).

За по-активните има на разположение открита спортна площадка, която дава възможност за семейно или групово спортуване и развлечение.

Ресторантът на хотелски комплекс „Тодорини кукли” предлага традиционна българска кухня. Всички продукти са пресни и отговарят на най-висок стандарт за качество, за да може всеки един клиент да се наслади максимално на ползотворната си почивка. Дизайнът съчетава автентичните български детайли и съвременен лукс, за да предложи на клиентите уютна и непринудена атмосфера. Откритата тераса и ресторантът са подходящи за организиране на частни партита и празненства.

Комплексът разполага с две зали. Капацитетът им (малка - 15 места; голяма - 60 места) и разположението на „Тодорини кукли”, предлагат идеални условия за организиране на: корпоративни мероприятия, тийм билдинг, тренировки на танцови или спортни състави

Покажи цените
Снимки от Компплекс Тодорини Кукли
Разгледайте красивите снимки от Компплекс Тодорини Кукли, стаите там, удобствата и околностите.

Удобства - вътрешни
Балкон
Душ кабина
Интернет
Климатик
Сателитна/Кабелна Телевизия
Смяна на чаршафи и бельо
Спалня
Телевизор
Удобства - външни
Градина
Детска игрална стая
Детска площадка
Интернет достъп
Конферентна зала
Открит басейн
Паркинг
Разплащане с банкови карти
Ресторант
Рецепция - 24/7
Фитнес
Шезлонг и чадър край басейна
Услуги
Развлечения
Баскетболно игрище
Спортно игрище
Футболно игрище


Цени за настаняване в Компплекс Тодорини Кукли

Към момента нямаме цени за този хотел!
Моля, изпратете запитване, за да се опитаме да ви дадем възможно най-точната оферта.

Изпрати запитване
Цени за настаняване в Компплекс Тодорини Кукли
Покажи цените