Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Обзор

Прочетете повече за Обзор и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Обзор Обзор е морско курортно селище в рамките на община Несебър в Югоизточна България. Един от любимите на много българи черноморски курорти се намира почти на равни разстояния между Варна /65км/ и Бургас /73км/ и отстои на 6 километра южно от град Бяла. Обзор има една от най-дългите плажни ивици в България - 8 км.

Природа

Не е чудно, че Обзор е един от най-посещаваните морски курорти, тъй като неговата уникалност се дължи освен на лазурното Черно море и на горската свежест от планината. Обзор е разположен на ридовете на Стара планина, в Еминската планина /между нос Св. Атанас и нос Емине/, последната част от Стара планина, която като че ли се слива с морската шир, а река Двойница добавя допълнителна красота на района, в който е сгушен Обзор. Ако обичате морето точно колкото планината и цените чудесните природни пейзажи в нашата красива България, Обзор е едно и спокойно, и оживено местенце за пълноценен отдих, което ще ви зареди само с положителни емоции и много радост.


Упътване до Обзор
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Обзор
Снимки от Обзор
Снимка 1 от Обзор Снимка 2 от Обзор Снимка 3 от Обзор Снимка 4 от Обзор Снимка 5 от Обзор Снимка 6 от Обзор Снимка 7 от Обзор

Предложения за настаняване в Обзор
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Обзор.
Снимка Мирамар Обзор
Мирамар Обзор
Обзор, Цени от 136 лв.
Снимка Риу Хелиос Бей
Риу Хелиос Бей
Обзор, Цени от 172 лв.
Снимка Казабланка
Казабланка
Обзор, Цени от 67 лв.
Снимка Клиф Бийч & СПА
Клиф Бийч & СПА
Обзор, Цени от 50 лв.