Търсачка
Какво и къде търсиш?
Удобства и развлечения

Последно посетени хотели: Все още не сте разгледали никой от нашите хотели.

Информация за Обзор

Прочетете повече за Обзор и вижте къде можете да отседнете там..

Снимка от Обзор Обзор е морско курортно селище в рамките на община Несебър в Югоизточна България. Един от любимите на много българи черноморски курорти се намира почти на равни разстояния между Варна /65км/ и Бургас /73км/ и отстои на 6 километра южно от град Бяла. Обзор има една от най-дългите плажни ивици в България - 8 км.

Природа

Не е чудно, че Обзор е един от най-посещаваните морски курорти, тъй като неговата уникалност се дължи освен на лазурното Черно море и на горската свежест от планината. Обзор е разположен на ридовете на Стара планина, в Еминската планина /между нос Св. Атанас и нос Емине/, последната част от Стара планина, която като че ли се слива с морската шир, а река Двойница добавя допълнителна красота на района, в който е сгушен Обзор. Ако обичате морето точно колкото планината и цените чудесните природни пейзажи в нашата красива България, Обзор е едно и спокойно, и оживено местенце за пълноценен отдих, което ще ви зареди само с положителни емоции и много радост.


Упътване до Обзор
Начална точка:
Изтегли упътване!
Упътване до Обзор
Снимки от Обзор
Снимка 1 от Обзор Снимка 2 от Обзор Снимка 3 от Обзор Снимка 4 от Обзор Снимка 5 от Обзор Снимка 6 от Обзор Снимка 7 от Обзор

Предложения за настаняване в Обзор
Разгледайте нашите най-често посещавани хотели в Обзор.
Снимка Риу Хелиос Бей
Риу Хелиос Бей
Обзор, Цени от 88 лв.
Снимка Клиф Бийч & СПА
Клиф Бийч & СПА
Обзор, Цени от 90 лв.
Снимка Мирамар Обзор
Мирамар Обзор
Обзор, Цени от 143 лв.