Search
What are you looking for?
Facilities and leisure

Recently visited hotels: You have reviewed none of our hotels
Александър Долапчиев
02 Април 2013
5 коментара

Like. Bulgaria?

Лого за 1.4 милиона vs. Лого за 0 лева

Всички видяхме прословутото ново туристическо лого, изработено от екип по поръчка на МИЕТ. За съжаление отзивите не бяха позитивни и дори се разрази малка буря около бюджета на проекта, недопускането на специалисти при разработването му и неговата спорна стойност.

Логото на МИЕТ е ужасно! Разбира се, мнението е лично мое и не е обвързано с претенции, че разбирам от логотипи, шрифтове, цветово колело и т.н.

Но тук не искам да говоря за това лого, а за една друга идея.

Идея, която група ентусиасти от студио за графичен дизайн с офиси в София и Берлин разработват безплатно със страст и много креативност. Това е техния отговор за неспособността на държавата да създаде работещо лого, което да ни отличава и работи за нашия положителен имидж. Те създават свое и го вграждат в изключително интересни и смея да кажа хитри визии, които съм сигурен, че ще бъдат забелязани в чужбина, ако им се даде шанс.
Не твърдя, че този проект е най-доброто, което може да бъде предложено, но съм сигурен, че това е правилният път.

Искам да благодаря на екипa, стоящ зад тази идея. Вярвам, че с подобни можещи хора, България е една идея по-привлекателна за чуждите туристи и по-весела в нашите очи. 

Не искам да бъда голословен и е по-добре да видите сами.

Повече за логото на: https://www.facebook.com/like.bulgaria.now

Галерия със снимки
Кой е истинският "Властелин на пръстените"? Всеки българин знае кой е Йордан Йовчев, но наясно ли са в чужбина?Бизнес може да се прави и в България стига да разбираш "правилата на играта" и да имаш генерален план за действие."България е богата на грозде, също и на неговата ферментирала форма" :)Фантастично - Бомбастично - Еластично !200 км. плажове, за да играете фризби. Хитър начин, за да се почуствате свободен.Уникално!"Това не е реклама на безалкохолна напитка. Потърси в Уикипедия: МартеницаНие харесваме нашата страст, нашата култура, нашата душа, нашата България.Язовир Пчелина – параклис “Св. Йоан Летний”Известни българи - Веско Ешкенази
Коментари на клиенти и консултанти на Apartments Bulgaria:
Петър Радев
Петър Радев
01 Април 2013
Мдам...доста интересна галерия и определено сполучливо представяне на България като дестинация.
Ако не харчехме грешно торби с пари по разни "връзкарски" проекти, можеше отдавна да сме взели много от дела на съседни страни като Гърция и Турция.

Добави своя коментар:
Вашето име и фамилия:
Вашият e-mail:
Вашият коментар:
Добави снимки към този коментар
Изпрати С публикуването на вашия първи коментар ще ви бъде създаден и акаунт в Apartments Bulgaria. На посочения e-mail ще получите вашето потребителско име и парола.

Welcome to the official blog of Apartments Bulgaria.
Here we share our ideas, thoughts and opinions on interesting and exciting topics.

Categories:
Home Вкусно по Света Празници и обичаи Интересно и любопитно 7 причини да посетиш... Луди глави / Екстремно 100 Национални обекта Полезни съвети
Popular:
Конкурс за най-хубава зимна снимка във ФБ страницата ни! За тоците и жичките, щепселите и волтажите по света (част 1) Изоставени места (част 1) Априлци - в подножието на величествения връх Ботев Странните имена на селищата ни
Latest comments:
Bojana Rainova Bojana: V gabrovsko ima i drugi prichudlivi imena na sela- Chervena lokva,Gornova mogila...17 Ноември 2016
Ивайло Петров Ивайло: В свищовско има село Мъртвица!!!...06 Ноември 2016
Момчилов Момчилов: Село Баница...11 Септември 2014
Latest reviews:
OA OA rated BadСерена Резиденс • 29 Ноември 2022
Галина Валачева Галина rated GoodСерена Резиденс • 09 Август 2022
Христина Бежанска Христина rated BadСПА Хотел Орфей • 24 Юли 2021
Катя Иванова Катя rated BadСириус Бийч • 18 Юни 2021
Фърлинкова Фърлинкова rated BadКомпплекс Тодорини Кукли • 08 Април 2021
Фърлинкова Фърлинкова rated BadКомпплекс Тодорини Кукли • 07 Април 2021